Sunday, July 3, 2011

Alhamdulillah,tuah orang ! kita menumpang gembira ;-))

Salam ukhwah, Alhamdulillah~ syukur kita ke hadrat ilahi kerana dengan izin Allah hari ini saya dapat meluangkan masa bersama blog saya dan meng-UPDATE dengan sungguh-sungguhnya. seriously saya katakan, cuti ini sangatlah membosankan.maklumlah,jauh dengan keluarga.kat sini saya hanya bersama siblings je.tapi ini lah lumrah sebagai hamba Allah.oklah,kita teruskan entri selanjutnya.seperti yang kita tahu,baru-baru ini pertandingan peringkat akhir imam muda telah pun berlalu.saya rasa anda semua taw kan?saya pun taw pasal tu.haha.tapi yang sangat membanggakan ialah Imam Muda Hassan telah di nobatkan sebagai juara pada pertandingan musim kedua ini.http://www.facebook.com/diadeazara?success=1#!/search.php?q=imam%20muda%20hassan&init=quick&tas=0.1964806385818496 ni dia link untuk kelab penyokong Imam Muda hassan. yelah,tidak dapat dinafikan lagi bahawa Imam Muda Hassan ni lecturer kat IIC iaitu kolej saya sendiri.Waduhhh! lagilah saya bangga! Ermmm,kalau macam ni, tiap2 hari saya nak datang awal ke kolej.haha tade kaitan, saje je!!! misti student IIC bangga kan? yelah, saya sendiri pun dah bangga,even menumpang tuah badan orang lain tapi dapat nama gak. Eh!!! haha ^_~.Imam Muda Nazrul apa kurangnya pulak. bagi aku both of them is the best.tade beza pun. tapi menang dan kalah itu sudah adat pertandingan.kalau lah boleh, dua2 saya nak dorang jadi juara. Wehhh aku pulak over excited perghhh ~ i tell u....
Imam Muda Hassan sebagai JUARA !
"Kedua-duanya adalah yang terbaik. Nombor tiada maknanya di sisi Allah jika perjuangan dakwah tidak dilaksanakan kerana Allah... :-)) <3". Wokeh,yang sebelah kiri tu Imam Muda Nazrul, sebelah kanan pulak Imam Muda Hassan. Alhamdullilah dua-dua pon sangat berbakat, ada muka, sangat berkarisma, pandai memberi penyampaian yang bernas dan sebagainya :-))
-------->Dengan rasa bangganya, saya akhiri entri blog saya dengan ucapan sekalung TAHNIAH kepada kedua-dua Imam Muda Nazrul & Hassan.teruskan perjuangan ke jalan Allah ;-))
Sekian... wassalam.